UITGEVERIJ BIJZONDER

Elk verhaal is bijzonder, van een literaire roman tot een magisch kinderboek, van een spannende thriller tot een romantische chicklit. Waarom? Omdat de auteur zijn ziel en zaligheid heeft gestoken in een verhaal.

Sommige auteurs schrijven een verhaal voor een groot publiek, anderen doen dit puur voor zichzelf. Omdat het verhaal in hen zit en ‘eruit moet komen’ op papier.

Wat de redenen ook mogen zijn: bijzondere verhalen verdienen het om gelezen te worden in boekvorm. Uitgeverij Bijzonder zorgt hier voor.

Uitgeverij Bijzonder kijkt bij elk boek naar wat de auteur graag zou willen zien en past daar haar diensten op aan. Hardback / paperback, formaat, papiersoort, zwart-wit of full-color afbeeldingen; alles is mogelijk. Waarom wordt er gekeken naar de wensen van de auteur en bijvoorbeeld niet naar wat de lezer graag zou willen zien? Nou, omdat de auteur vaak heel goed weet wat zijn publiek voor ogen heeft voor het verhaal. Daarnaast vindt Uitgeverij Bijzonder het belangrijk dat een auteur met trots en voldoening kan kijken naar het eindproduct.

Momenteel worden er alleen boeken van reeds bij Uitgeverij Bijzonder aangesloten auteurs uitgegeven. Het toesturen van manuscripten heeft dan ook geen zin.

Uitgeverij Bijzonder is een initiatief van auteur Suzan van Velthoven. Naast haar werk als schrijver is zij actief als trainer en coach bij Praktijk Bijzonder.

 

 

 

Uitgeverij Bijzonder

 

info@uitgeverijbijzonder.nl

06-17854671

Groot Zuideveld 152

4271 CD Dussen

 

Klantenservice

Privacyverklaring

Disclaimer

Algemene voorwaarden