PRE-SALE WACHTLIJST ‘MAMA IS HET SPUUGZAT!’

‘Mama is het spuugzat!’ is een Nederlandstalige kinderboek, volledig gewijd aan de zwangerschapsaandoening Hyperemesis Gravidarum (HG), ofwel overmatige zwangerschapsmisselijkheid en/of overgeven. Via onderstaand aanmeldformulier plaats je jezelf op de pre-sale wachtlijst en ben jij straks de eerste die ‘Mama is het spuugzat!’ in handen heeft!

De eerste 100 aanmeldingen ontvangen binnenkort een mail met een unieke code, waarmee zij het uitgebreide downloadpakket met onder andere een aftelkalender, een activiteitenboek en prachtige aftelslingers gratis ontvangen bij aanschaf van ‘Mama is het spuugzat!’ in de pre-sale.

Van ieder verkocht boek wordt 10% van de winst aan Stichting ZEHG gedoneerd!

Let op! Vergeet niet je e-mailadres te bevestigen na aanmelding! Alleen dan wordt jouw inschrijving definitief en staat jouw plek op de pre-sale wachtlijst vast. Geen mail ontvangen? Check even je spambox. 

‘Mama is het spuugzat!’ is geschreven door Suzan van Velthoven. Zij heeft zelf aan den lijve ondervonden hoe de zwangerschapsaandoening Hyperemesis Gravidarum (HG) voelt en wat voor impact het heeft op de zwangere zelf, maar ook op haar gezin. Dat was voor haar de reden om zich in te zetten voor vrouwen die te maken krijgen met HG. Zij doet dit onder andere in haar functie als bestuurslid van Stichting ZEHG, maar ook door het schrijven van dit kinderboek over HG.

“Tijdens mijn eigen zwangerschap miste ik een Nederlandstalig kinderboek waarin voor mijn reeds aanwezige kindje uitleg werd gegeven over wat er met mama aan de hand was. Dit boek kan ook andere geïnteresseerden een inkijkje geven in wat HG is en hoe een zwangere dit kan ervaren. Ik hoop dat het mag bijdragen aan minder onbegrip voor deze ziekte en een betere zwangerschapservaring voor HG-ers. En laten we eerlijk zijn: HG wordt er niet leuker door, maar hopelijk wel minder traumatisch.”

De prachtige illustraties in dit boek zijn gemaakt door Maroucha Krouwel. Suzan en Maroucha zijn naast vriendinnen ook collega’s; Maroucha is namelijk ook bestuurslid van Stichting ZEHG. Daarnaast heeft Maroucha ook al de illustraties van het eerste kinderboek van Suzan gemaakt: ‘De olifant met de roze billen’. 

Mama is het spuugzat!
Een kinderboek over Hyperemesis Gravidarum

Auteur: Suzan van Velthoven
Illustrator: Maroucha Krouwel
40 pagina’s, hardcover, 27 x 24 cm
Verkoopprijs: € 20,95
Verwachte release datum:
augustus 2022

Neem vast een kijkje:

 

 

 

Uitgeverij Bijzonder

 

info@uitgeverijbijzonder.nl

06-17854671

Groot Zuideveld 152

4271 CD Dussen

 

Klantenservice

Privacyverklaring

Disclaimer

Algemene voorwaarden