In 2015 richtte ik mijn bedrijf Praktijk Bijzonder op.  En nu is het al weer 2022…

De afgelopen jaren dat ik in mijn praktijk cursussen gaf aan jonge ouders (in spe) en hen mocht coachen, deed ik dat altijd met veel plezier en passie. Ho stop! Suzan? Ga je stoppen met je werk? Nee joh, natuurlijk niet! Ik doe mijn werk nog steeds met net zo veel plezier!!! Ik blijf in 2022 gewoon al die zwangeren en hun partners voorbereiden op hun bevalling en al die jonge ouders helpen met het leren begrijpen van hun kindje.

Maar toch gaat er in 2022 wel wat veranderen voor mij. Mijn praktijk krijgt er namelijk een broertje bij: Uitgeverij Bijzonder.

In 2021 ben ik ‘zwanger’ geweest van heel veel nieuwe inzichten, plannen en dromen. En 2022 wordt het jaar dat een van die dromen werkelijkheid gaat worden: mijn eerste (kinder)boek gaat dit jaar uit komen! En ja, als je iets doet, dan moet je het goed doen, dus boek 2 en 3 liggen momenteel bij de illustrator en vormgever om af te werken. En boek 4 ben ik al weer aan het schrijven.

Binnen Praktijk Bijzonder kun je als vanouds gewoon terecht voor al mijn activiteiten op het gebied van zwangerschap, bevalling en jong ouderschap. De door mij geschreven boeken kun je terugvinden op de website van Uitgeverij Bijzonder. Dus houdt deze site en de facebook pagina van Uitgeverij Bijzonder goed in de gaten, zodat je meteen op de hoogte bent wanneer er een nieuw boek uitkomt!